Skip to main content
CÉGBEMUTATÓ

Rólunk

2015-ben alapítottuk meg a Forest-Vill Kft.-t azzal a céllal, hogy egy egyedi megoldásokat és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani képes magyar vállalatot építsünk fel a villamosipari és energetikai létesítmények tervezése és kivitelezése, valamint az ezzel összefüggő projektmenedzsment terén.

Társaságunk az elmúlt években dinamikus fejlődésen ment keresztül, melyben folyamatosan bővülő szakmai gárdánk tudásának és elkötelezettségének meghatározó szerepe volt.

Vállalatunk fő profilja az ipari energiaelosztással kapcsolatos nagy- és középfeszültségű transzformátorállomások, nagyfeszültségű hálózatok rekonstrukciója, létesítése, valamint a kis- és középfeszültségű hálózatok létesítése, átépítése. A Forest-Vill Kft. emellett napelemes parkok projektvezetését és kivitelezését vállalja.

Nemcsak portfóliónkat, hanem eszközparkunkat is folyamatosan bővítjük, hogy minél hatékonyabban és minél magas minőségben tudjuk elvégezni a ránk bízott munkákat. A fejlesztéseknek köszönhetően vállalatunk jelentős részt tud vállalni a magyarországi fenntarthatósági fordulatot elősegítő fejlesztések megvalósításában is.

Egy projekt akkor sikeres igazán, ha a végeredmény a Megrendelőt és a Kivitelezőt is elégedettséggel tölti el. Ennek érdekében szakembereink folyamatos képzéseken és tréningeken vesznek részt. A projektvezetők és a kivitelezők közti szoros kommunikáció pedig garancia a minőségre.

“Napjainkban az energiaszektor számos kihívással néz szembe, ami minket a Forest-Villnél is érint. Az energetika és a megújuló energia területén szerzett évtizedes tapasztalatunk és magasan képzett szakembergárdánk lehetővé teszik, hogy a vállalatunk rugalmasan tudja a kihívásokat kezelni, és emellett dinamikus növekedést könyvelhessen el. A megbízhatóság mellett az innovációt és a hatékonyságot tartjuk fő értékeinknek, amelyeket több mint 200 fős csapatunk nap mint nap képvisel munkáján keresztül.
Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünkkel hozzájárulhatunk az ország fenntartható fejlődéséhez, és az ellátásbiztonsághoz. Arra törekszünk, hogy előre gondolkodva a lehető legjobban kihasználjuk a lehetőségeket a kedvezőbb és a nehezebb időszakokban egyaránt, ezáltal stabil hátteret kínálva munkavállalóinknak.”

Németh CsabaÜgyvezető

Németh Csaba

Ügyvezető Igazgató

Regéczy Klaudia

KIF-KÖF Üzletág Igazgató

Liska Gergely

Tervezési Üzletág Igazgató

Fehér Krisztián

Gazdasági Igazgató

Görbe Sándor

Műszaki Igazgató Távvezeték

Kaszás Gergely

Iparági Üzleti Igazgató

Fehér Lóránt

HR Vezető

Lábodi Imre

Műszaki Igazgató

Borbély Pál

Értékesítési Vezető

Kovács Gábor

Üzletfejlesztési Igazgató

Tóth József

Ipari Szolgáltatások Igazgató

Gyenes András

Nemzetközi Üzletág Igazgató

Hírek

január 11, 2024 in Hírek

Felzárkóztatja a Forest-Vill a hazai villamosenergetikai hálózatot

Az ország több településén elvégzett fejlesztések több naperőművi kapacitás hálózatra kapcsolását teszik lehetővé A megszokotthoz képest jóval nagyobb áramátvitelre is képesek lesznek azok a nagyfeszültségű alállomások, amelyek átépítésére a Forest-Vill…
Tovább
szeptember 19, 2023 in Hírek

Indul az alföldi energiatárolók műszaki tervezése

Nagy teljesítményű villamosenergia-tárolók tervezésére kiírt közbeszerzést nyert el a Forest-Vill Kft. A dél-alföldi régióban kezdődik el hamarosan olyan nagy teljesítményű energiatárolók tervezése, amelyek működésbe állítása újabb mérföldkövet jelent majd a…
Tovább

Ismerjen meg minket!

A mindennapi életünk alapvető szükségletét képező villamos energia elosztása, átalakítása a villamos alállomásokon keresztül történik. Egyik fő tevékenységünk a villamosenergia-ellátás szempontjából alapvető szerepet játszó nagyfeszültségű villamos alállomások építése és rekonstrukciója a tervezéstől az átadásig. Kivitelezéseink Magyarország egész területére kiterjednek.

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal!