Elkötelezettségi megállapodást kötött a Forest-Vill és az energiamenedzsment területén nemzetközileg is meghatározó Schneider Electric. A kooperáció eredményeként a Forest-Vill is tagja lett a Schneider Electric által bejegyzett globális védjegymárka, az EcoXpert Partner programjának. A partneri kapcsolat a tagvállalatok, valamint azok ügyfelei számára is jelentős előnyöket biztosít.

A globális kezdeményezés – amely jelenleg 74 ország mintegy 4 ezer vállalatát foglalja magában – indításával a Schneider Electric fő célja volt, hogy a minősítéssel rendelkező partnereivel való együttműködést még hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tegye, egyúttal egybefogja a tagvállalatok kiemelkedő kompetenciákkal rendelkező elismert szakértőit. Az EcoXpert védjegymárkával a Schneider Electric elismeri a tagvállalatok szakértőinek hozzájárulását az innovatív megoldások kiépítéséhez és szolgáltatások nyújtásához az energiamenedzsment területén, legyen szó annak vezérlési, kényelmi vagy energiahatékonysági aspektusairól.

A programban való részvétel a partnerek számára jelentősen elősegíti többek között a piacon való érvényesülést, az ügyfélközpontú megoldások szolgáltatását, a munkavállalók értékesítési és technikai készségeinek fejlesztését, illetve lehetőséget kínál a partneri kapcsolatok kiépítésére és a szakmai fejlődésre is.

A tagvállalatok ügyfelei számára szintén számos előnnyel jár a kooperáció: olyan alapvető kompetenciát nyújt, amelyet egy globális program validál és támogat, integrált megoldások teljes választékát kínálja, valamint megbízhatóságot és szakértelmet közvetít, ahol a megbízók magas minőségű kiszolgálása kiemelt figyelmet kap.

,,Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy bekerülhettünk a Schneider Electric partneri programjába. Úgy gondolom, az EcoXpert programban való részvétel nemcsak további lehetőségeket kínál, de egy szakmai elismerés is egyben, ezáltal a Forest-Vill pozícióját is erősíti a piacon.” – mondta el a program kapcsán Tóth József, a Forest-Vill Kft. Ipari Szolgáltatás Igazgatója.